ورم بعد از تزریق ژل لب چند روز طول میکشد؟ راهحل قطعی
ورم بعد از تزریق ژل لب کاملاً طبیعی است و بسیاری از افراد پس از انجام عمل تزریق ژل شاهد کبودی و تورم در ناحیه لبها هستند اما این ورم دائمی نخواهد بود و چند روز پس از تزریق از بین میرود. افرادی که عمل تزریق ژل لب انجام دادهاند، باید به مراقبتها و توصیههای پزشک بعد از عمل تزریق توجه داشته باشند. درصورتیکه به مراقبتهای بعد از تزریق ژل لب توجه نداشته باشند ممکن است ورم تا مدت های طولانی ادامه پیدا کند.
در چند روز ابتدایی بعد از تزریق مشاهده کبودی و ورم در ناحیه تزریق ژل و روی لب ها کاملاً عادی است و به مرور زمان از بین می رود. با توجه به شرایط بدنی فرد ممکن است از بین رفتن ورم لب ها متفاوت باشد. معمولاً پس از دو روز تا یک هفته ورم لب ها به طور کامل از بین میرود. البته گاهی اوقات ممکن است از بین رفتن تورم تا دو هفته نیز طول بکشد؛ اما پس از دو هفته حالت لب ها کاملاً عادی می شود. اگر پس از دو هفته همچنان تورم و کبودی لب ها ادامه داشته باشد، باید حتماً توسط پزشک معاینه شوند. در ادامه این مقاله از ژل ایران به علت ورم بعد از تزریق لب میپردازیم.
علت ورم بعد از تزریق ژل لب
از آنجا که برای حجیم کردن لب از فیلر یا ژل استفاده می شود و داخل لب تزریق می شود ورم کردن لب ها یک امر طبیعی است؛ اما معمولاً این ورم تا ۴۸ ساعت بعد از عمل تزریق ژل لب از بین می رود و ممکن است نهایتاً تا یک تا دو هفته بعد به صورت کامل برطرف شود. علت ورم کردن لب ها پس از انجام تزریق ژل این است که بیماران استراحت نمی کنند و به توصیه های پزشک عمل نمی کنند. اگر بیماران فعالیت های سنگین انجام دهند و استراحت نکنند، تورم لب ها افزایش پیدا میکند.
لمس کردن ناحیه تزریق ژل، خاراندن لب ها و ماساژ دادن آن ها نیز باعث ورم کردن لب می شود. گاهی اوقات خوردن خوراکی هایی مانند ماهی یا خوراکی های تحریک کننده مانند فلفل، زنجبیل و ادویه ها باعث تورم لب ها می شود. ویتامین E هم جزو عواملی است که تورم لب ها را تشدید میکند. عدم توجه به توصیه های پزشک و رعایت مراقبت های لازم پس از تزریق ژل لب باعث ورم کردن بیش از حد لب ها می شود.
سعی کنید پس از تزریق ژل از بوسیدن افراد خودداری کنید. روی صورت نخوابید و ارتفاع بالش خود را افزایش دهید. در صورتی که پس از انجام این کار ها ورم لب های شما از بین نرفت باید حتماً به پزشک مراجعه کنید.
راهحل قطعی برای از بین بردن ورم بعد از تزریق ژل لب
توجه به نکاتی که توسط پزشک توصیه میشود و انجام مراقبت های بعد از تزریق ژل کمک میکند تا ورم و کبودی هر چه سریع تر کاهش پیدا کند؛ اما راهحل قطعی برای از بین بردن ورم بعد از تزریق ژل لب استفاده از کمپرس یخ بلافاصله بعد از انجام تزریق است. معمولاً پس از تزریق توسط پرستار کمپرس یخ در اختیار بیمار قرار داده می شود تا هر پنج یا ده دقیقه یکبار روی لبها قرار دهند. این کار باید تا ۶ ساعت ادامه پیدا کند.
استفاده از یخ به عنوان یک راهحل قطعی برای از بین بردن تورم سریع درب ها بسیار مفید است. البته توجه به توصیه های پزشکی نیز بی تاثیر نیست. بعضی از کارهایی که به کاهش کبودی و ورم لب ها کمک میکند شامل موارد زیر می شود.
- خودداری از انجام ورزش و فعالیت های سنگین به مدت ۲۴ ساعت
- عدم استفاده از لوازم آرایشی و رژ لب
- خودداری از نوشیدن مایعات گرم و خوردن غذاهای گرم
- استفاده از کمپرس یخ و عدم مصرف ویتامین E
آیا ورم بعد از تزریق ژل لب طبیعی است؟
پیش از اینکه به این سوال پاسخ بدهیم باید بگوییم که تزریق ژل لب باید توسط پزشک متخصص انجام شود. در غیر این صورت ممکن است عوارض بدی داشته باشد. قبل از تزریق ژل لب ها باید توسط پزشک معاینه شوند و در صورتی که هرگونه اختلال عملکردی موجود باشد از تزریق ژل خودداری شود. پزشک باید فرم لب را بررسی کند و با توجه به میمیک صورت فرد به اندازه کافی به قسمت های مختلف لب ژل تزریق کند. آشنا بودن با اصول زیبایی شناسی برای پزشک ضروری است. انتخاب نوع ژل نیز بسیار مهم است.
هرچند بیماران از ابتدا خواهان افزایش حجم لب خودشان هستند، اما به دلیل اینکه با اصول این کار آشنا نیستند ممکن است بعد از تزریق ژل و افزایش حجم لب ها به میزان زیاد دچار پشیمانی شوند. به همین خاطر بهتر است این کار حتما توسط پزشک متخصص و با رعایت اصول اساسی انجام شود. به طور کلی اگر تزریق ژل لب توسط پزشک متخصص هم انجام شود، ورم لب بعد از تزریق طبیعی است و طبیعتاً بعد از ۴۸ ساعت کاهش پیدا میکند؛ اما اگر ورم لب ها غیر طبیعی باشد و پس از گذشت دو هفته به صورت کامل از بین نرود یک عارضه غیر طبیعی است و حتماً باید توسط پزشک بررسی شود.
آیا تزریق ژل لب عوارض دارد؟
معمولاً هر عملی دارای عوارض مخصوص به خود است. تزریق ژل لب نیز دارای عوارضی مانند کبودی و تورم در ناحیه لب ها می شود. به دلیل اینکه خونرسانی در بافت لب بالا می باشد، بعد از تزریق امکان ایجاد خون مردگی، کبودی و تورم وجود دارد. به همین خاطر پزشکان پس از تزریق از کمپرس یخ برای تسکین کبودی و تورم استفاده میکند. بیمار بعد از انجام تزریق ژل لب نباید از داروهایی که خون را رقیق می کنند استفاده کنند.
مصرف ویتامین E مصرف امگا ۳ و مسکن هایی مانند بروفن، ژلوفن و آسپرین ممنوع است. در صورت داشتن درد بیمار باید از مسکن هایی که پزشک تجویز میکند استفاده کند. درست است که پزشک برای انجام تزریق ژل از بیحسی موضعی در قسمت لب ها استفاده میکند، اما همچنان بیمار پس از تزریق ژل درد داشته باشد و نیاز به مصرف مسکن داشته باشد به منظور جلوگیری از آسیب های احتمالی به لب تا زمانی که بی حسی لب از بین می رود.
از خوردن مایعات و غذاهای داغ باید خودداری شود. از خوردن و آشامیدن پرهیز شود چرا که ممکن است به علت بی حسی لب ها آنها را گاز بگیرید و موجب تورم بیشتر لب ها شود. برای کاهش عوارض تزریق ژل لب توجه به مراقبت های بعد از تزریق ژل لب ضروری است. بیماران باید از ورزش های سنگین مصرف الکل و سیگار غذاهای ادویه دار و تند خودداری کنند. به طور کلی تنها آرزویی که پس از تزریق ژل لب دیده شده تورم کبودی قرمز شدن و طبیعی نبودن حالت لب ها است.
عوارض ناشی از تزریق ژل لب
عوارض ناشی از تزریق ژل لب در بیماران متفاوت است و هر کس با توجه به ویژگی های بدن خود عوارض نشان میدهد؛ اما بروز کبودی و تورم در همه افراد مشاهده می شود. عوارض ناشی از تزریق ژل لب شامل موارد زیر می شود قرمز شدن پوست لب ممکن است. برخی از افراد این عارضه را نشان دهند و یا در برخی از افراد قرمزی بسیار کم باشد و در برخی بیشتر اما معمولاً قرمزی لب بعد از تزریق ژل ۱۲ تا ۲۴ ساعت بعد از بین می رود.
تورم لب ها ورم کردن لب ها و احساس سوزش در ناحیه تزریق امری کاملاً طبیعی است. ولی ممکن است هر بیمار به صورت متفاوت این عارضه را نشان دهد. با توجه به این که لب یکی از قسمت های حساس صورت است؛ بنابراین تزریق ژل و وارد شدن سوزن مسلماً دارای آرزوی مانند تورم و قرمزی است و پس از مدت کوتاهی از بین می رود. از بین رفتن حالت طبیعی لب ها بلافاصله پس از تزریق ممکن است.
حالت قبلی و طبیعی لب ها از بین برود؛ اما به مرور زمان و با از بین رفتن تورم بهتر می شود. در صورتی که فرم لب ها غیر طبیعی باشد. پزشک به بیمار آموزش می دهد تا با نحوه درست ماساژ دادن لب ها فرم لب ها را به حالت اولیه برگردانیم. کبودی لب معمولاً تزریق دارای عوارضی مانند کبودی است و با توجه به اینکه لب یکی از حساسترین اعضای بدن از تزریق در این ناحیه نیز موجب کبود نشود. البته میزان کبودی در بیماران مختلف متفاوت است. افرادی که از داروهای خاص استفاده می کنند یا سابقه سیگار کشیدن دارند. بیشتر دچار کبودی در ناحیه لب ها می شود.
اما معمولاً کبودی بعد از یک هفته تا ۱۰ روز به صورت کامل از بین می رود. احساس درد و ناراحتی به دلیل اینکه تزریق ژل لب با سوزن انجام می شود. احساس ناراحتی و درد خفیف کاملاً طبیعی است و پس از ۲۴ ساعت بهبود پیدا میکند. در صورتی که بیماران مشکلی مشکلاتی مانند تبخال داشته باشند می توانند از داروهای ضد تبخال با توصیه پزشک استفاده کنند که بعد از انجام تزریق ژل لب دچار این مشکل نشوند.